: FELLOW BEAUTIES :

: BEAUTY T&C ..READ IT 1ST :

SERIOUS BUYER ONLY! NO FUSSY BUYER !
GOODS ARE SOLD ARE NOT TO BE RETURN!

Terms & Conditions :

1.For RESERVED & BOOKING could be only for 24 HOURS Only! & Come with the 50% deposit!
NO CANCELLATION & NO REFUND After confirmed the booking / reserve the purchased.

2. For INSTALLMENT purpose,after FINISH the payment, will get the items.
3. GC are NOT RESPONSIBILITY during post process
4. Copy down the details below & email or SMS ONLY!

name:
address:
phone:
code number / type/item:
email :
question :

WHATSAPP: 018 - 9195 - 370
email : mylove.closet@yahoo.com

AGAIN! NO FUSSY BUYER! SERIOUS BUYER ONLY K..
GOODS ARE SOLD ARE NOT TO BE RETUN! NOTE YA.TQVM


{ enjoy browsing..hunting the goods... share the blog to frens.. }

peace n love from mrs kapcai ( eijot )
........................................................................................

: HOW TO ORDER :

{ SINCE MAY 2010 }
{ REGISTRATION SSM : JR0027203-K }
{ WHATSAPP / WE CHAT : 0189195370 }
{ EMAIL : mylove.closet@yahoo.com }
*********************************************

: ORDER FORM BEAUTY & CHIC EMPIRE :

Name:
Mailing Address :
Email Address:
Phone number :
Product Code , Type of product & Quantity :
Payment via: Internet Banking ( CIMB Clicks )
Internet Banking ( ePB )
Cash Deposit CIMB BANK
Cash Deposit PUBLIC BANK
Method Payment : Cash
24 Hours Booking
Deposit 50% ( valid 5 days )
Installment 3 times for Over RM 350

TAKE NOTED :

We are Using Poslaju or PRABAYAR poslaju ONLY!

Either RM 6 or RM 9 for Prabayar Poslaju.

 

Postage Charges ( East Malaysia ) :

This online form was provided by Freedback.

Nuffnang Ads

Friday, November 30, 2012

PARCEL OFF DIS WEEK END OF NOVEMBER

 Thx all coz still trust with us..tak ketinggalan y berada sekitar kawasan jajahan ye aka COD..
** sedikit dari hasil jualan telah sy salurkan ke tabung Aman Palestine Berhad..tqvm

Dear Aini -pontian EM 343224009MY  - 21/11/2012
Madam Yam - kulai EM 343224879 MY - 26/11/2012
Dearrie Qatrun - KL EM 277092689 MY-  28/11/2012
Datin Hannah - cheras ED 070291781 MY -  28/11/2012
Dear Rosz - Kuala Terengganu ED 070291804 MY - 29/12/2012
Dear Fatihah - KL ED 07029137MY - 30/11/2012

muahhhh!! Thx n a bunch of love!
do come again ya...

As sodaqah Jariah Terima kasih semua

alhamdulillah thx to all my customer dat buying with me dis week.
sedikit dr hasil keuntungan jualan minggu ini ( preloved / susu / makanan nutrisi dr Fb atau blog sy )dpt la saya salurkan sedikit ke tabung Aman Palestine berhad sebentar tadi.terima kasih semua..semoga kita sama2 dapat manfaatnya dan pahala berpanjangan..aminnnnn ♥ Love u all ♥
:::details ::::
Status : Accepted for Processing
From : 01140079191524 | Savings Account
To : Aman Palestin Berhad | 562263
010787 Add to Favourite
Recipient's Bank : MAYBANK
Payment Type : Fund Transfer


AMOUNT : BIAR ALLAH Y TAHU NILAINYA..
Bank Charges : RM 1.00
Method : Normal Transfer (IBG)
Description :
sumbangan aman palestin hasil jualan clearance 1 week
Alert Recipient by : Email: - | SMS: -
Referrence No. : 93406547
Transaction Date, Time : 30-Nov-2012 17:07:11 PM

SOLD PRELOVED SIGNATURE JACQUARD LIKE NEW!


SOLD sudah :)
PRELOVED YER..
but still like NEW!!!!





100% Authentic
Signature Jacquard with Gold Leather Trim
Inlaid Signature Logo Panel
Two Coach Hang Tags

Full Length Top Zip Closure
Spacious Main Compartment
Interior Back Wall Zip Pocket
Two Multifunction Slip Pockets
Interior Signature Logo Leather Patch/Creed
Fully Lined
Flat Bottom

Measures: 12.5”W at base; 15.5"W at top x 14”H x 4”D
Double Handle Strap Drop: 9”

MARRON STEPHANIE BLOUSE by Poplook - SOLD

SOLD
 Stephanie blouse by poppy!
To let Go
worn 1 times
preloved
Tagged size L
marron
material chiffon full lining k
RM 48 inc post!
 
 

TEAL STEPHANIE BLOUSE by Poplook - SOLD

SOLD
 Stephanie blouse by poppy!
To let Go
worn 1 times
preloved
Tagged size L
* teal color
material chiffon full lining k
RM 48 inc post!
 
 

Thursday, November 29, 2012

SOLD Various style of Purple Peplum Dress

 SOLD

WardrobE Clearance!
Preloved

Text : 012 912 8180


cara pemakaian: style satu :

:: style dua ::



Wednesday, November 28, 2012

SOLD [NEW]Baju Kurung Vietnam Cotton - M

NEW Baju Kurung Kun 
Material : Vietnam Cotton
sedikit jarang ( nak sopan lagi manis boley pakai kain dalam )
Saiz Limited
RM 45 sehelai 
postage RM 9

Saiz M
 Shoulder : 15"
Bust : 38"
sleeve: 22"

1. Black/Grey

2. Purple


3. Yellow / Cream


4. Blue / White


5. Brown/Cream

Penny in lilac petal SOLD

SOLD
\New Never Worn
Penny Chiffon Maxi Dress
in lilac
Taggd L size
to let go RM 59 inc post



Saturday, November 24, 2012

SOLD - Black Fancy Cardigan to let go

SOLD to Dear Ann 
Pontian .. :)
PRELOVED
FREE SIZE

 

Friday, November 23, 2012

YES untuk anda semua !

Alhamdulillah masih lagi kita bernafas di muka bumi ini dan mampu membrowsing di segala ceruk maya ye x? ok sempena hujung2 tahun ni, InsyaAllah me akan mengadakan  
Year End Sale sehingga 31 / 12 / 2012 .



1) Diskaun 10% untuk pembelian 2 helai ke atas bagi Return Customer & FOLOWER yerk! ( item sale shj)
2) Pembelian RM  50 keatas dlm satu resit akan dapat diskaun 5 % ( bagi new customer  on sale item)
postage : RM 3  - RM 7 (below 1 kg )  ( domestik pos - just for YES only )

3) Pembelian dari tarikh hari ini hingga 30/11/2012  setiap RM 2 akan disalurkan ke  TABUNG GAZA yer..Jadi marilah kita membeli sambil menderma !Ayuh bantu mereka !


TABUNG AMAN PALESTINE : MBB ACC ( 5622. 6301.0787 )
TABUNG MUSLIM CARE : MBB ACC ( 5644.9021.1159 )




Tuesday, November 20, 2012

SOLD Premium Beautiful 1 set to be let go

Preloved
condittion masih tip top
cuma lama x fakai
let go sbb masa beli ni bdn anak dara..
guna masa nak main netball,pastu x fakai2 smpi skg
sekali nak fakai x muat..so belik baru


1. LONG GIRDLE
*depan

 ** belakang
 2. LONG BRA

 3. WAIST NIPPER

apa??? tak turun pun berat..kata 1 tin dah nampak

As salam semua & selamat petang...mcm mana anda semua sehat ke x? 
nak kongsi tip sikit bg mereka y kata x turun dgn minum sd2..apa anda patut buat?

1. checklist menu y anda makan 1 hari ( refer pd buku panduan )
2.kalu checklist dah buat n segala apa y kita makan sama dekat dlm buku panduan tu stil x menampakkan hasil means kita still amik carbo  tanpa kita sedar..mungkin kita ambil kentang ke..kuih ke...
3. check air kencing guna keytone stick,n lihat pada tahap pembakaran y dah berlaku

kalu x berjaya juga turuin berat badan tuh boley restart body mu sume dgn cara ini dan start minum balik ALSD2 :

1) sekurang2nya 3 hari.. ambil buah-buahan dan sayur-sayuran sahaja seperti buah tembikai, epal, kiwi, betik atau apa2 sahaja buah dan apa2 sahaja sayur-sayuran.. makan je sebanyak mungkin..
- tujuan makan buah dan sayur sahaja untuk neutralkan balik PH dalam badan kita..

2) selepas 3 hari mula berdiet dengan ALSDII seperti biasa.. pasti berat akan turun kembali dengan gunakan ketostik pada hari 3 masa berdiet..

so selamat berjaya semua!


Monday, November 19, 2012

SOLD Preloved Kurung Moden Chiffon ( belang )

MARK DOWN!!!
SOLD to Dear As

Kurung Moden Chiffon ( full lining )
Preloved ( worn once time )
dah alter kat punggung
..



Thursday, November 15, 2012

CUKA DELIMA GULSAN DARI TURKEY

As salam semua & Selamat pagi , ari ni me nak perkenalkan satu lagi produk kesihatan dalam ruangan Beauty k...me  nak pomot CUKA DELIMA y sememangnya makanan kesihatan y terbaik dr segala y terbaik.me dah minum cuka delima nih berbotol2,alhamdulillah ianya serasi..paling bes senang nak membuang..he3..byk lg khasiat2 y lain lebih jd me nak kongsi dgn kawan2 semua ye...lagi2 kalu anda sedang pregnant ..memang sgt bagus!
harga sebotol adalah RM 19.90 ( SM ) & RM 20.90 ( S&S ) ..postage RM 5 sebotol untuk SM yerk..tuk SS lak just add RM 7  per botol..so kalu korang nak order sila lah text me dgn kadar lajuk..sbb stok me selalunya cepat habis..in jerk..dua tau 3 ari sold out...kalu y nak preorder boley juga..korang kumpul la order byk2,cukup satu carton FREE POS! sgt sesuai tuk y nak memborong ek...cuma me bg delivary date la dlm 3 -4 ari proses ek...

sebahagian kebaikan cuka delima Gulsan

                                                                       
                                                                      KHASIAT :
  •   MENGANDUNGI ENZYM INHIBITOR ( BERFUNGSI MELEMAHKAN KANSER PAYUDARA DENGAN MEMBATASKAN PERKEMBANGAN ESTROGEN.
  • .MEMPUNYAI FITOKIMIA & TINGGI KANDUNGAN ANTIOKSIDA
  • MEGURANGKAN RISIKO KANSER PAYUDARA
  • .MENGURANGKAN RISIKO SAKIT JANTUNG
  • KANDUNGAN ANTIOKSIDA SEGELAS DELIMA LEBIH BAIK DARI SEGELAS TEH HIJAU ATAU SEGELAS OREN.
  •   MEMUDAHKAN PENCERNAAN 
  • MENCERAHKAN & MENCANTIKKAN & MENEGANGKAN KULIT
  •  MERAPAT & MENYUBURKAN RAHIM
  • MERAWAT & MENYEIMBANGKAN HORMON SEMASA HAID ( MENGURANGKAN MOODY )
  • MEMBAIK PULIH HORMON SEMASA MENOPOUSE 
  • MERAWAT PENYAKIT KEPUTIHAN /JANGKITAN KULAT DIFARAJ/ELAKKAN KEGATALAN
  • MENJAGA KESIHATAN USUS BESAR & KECIL








sangat baik untuk wanita y sedang mengandung



  • Jika diambil semasa awal kehamilan, ia dapat mengelakkan 'morning sickness'


  • menjaga degupan jantung agar tetap normal (bagi ibu dan perkembangan fetusnya).


  • menunjang kepekaan saraf dan otot agar berfungsi secara teratur (kajian mendapati rahim wanita lebih utuh/kuat sesuai dengan kepekaannya menunjang pergerakan bayi yang dikandung)
  • kulit bayi anda sihat, gebu dan cantik.....





Wednesday, November 14, 2012

SELAMAT TINGGAL TAHUN 1433H dan SELAMAT DATANG TAHUN BARU

As salam & selamat petang semua..hanya tinggal bbrp ketika jerk kita hendak meninggalkan tahun 1433H...maka bakal tertutuplah buku amaln kita y lama dan diangkat ke langit! apakah kebaikan y kita telah buat hari ini..me sendirik x puas n rasa sngt belum cukup untuk berbuat sebayak mungkin kebaikan!Me memohon maaf sepanjang berurus niaga dgn anda sekalian...halalkan semuanya!

Me doakan rakan taulan di luar sana agar terus mencari REDHA ILAHI dan semoga kita panjang umur ,murah rezeki ,di berkati allah dan terus mampu membuat segala kebaikan di setiap waktu..carilah bahagiamu di segenap segi dan mampu membahagiakan org lain ,pandanglah segala kebaikan y ada pd mereka agar hati kita tenang.

semoga kita menjadi muslim y terbaik,dr muslim kita jejaki sebagai muslin y mukmin dan terus ke muttaqin dan terus lagi sehinga mencapai REDHA ILAHI!

::::: sedikit titipan doa akhir tahun dan awal tahun ::::



SAHABAT BARU DIPERLUKAN UNTUK WARGA BEAUTY & CHIC EMPIRE!

As salam semua...me sdg mencari sahabat2 baru untuk warga network Beauty & Chic Empire tuk me melebarkan segala khasiat & kebaikan yang ada pada produk2 SUSU ALPHA LIPID LIFELINE & JUGA SLIM DIET 2 dan produk2 NEW IMAGE Y LAIN!

segera inbox me untuk keterangan lanjut..hanya RM 60 SEUMUR HIDUP!! XYAH NAK RENEW2..n paling besh..jika anda mempunyai kuasa internet kat rumah..perghh lg mudah anda membuat sale & juga ORDER on9 terus ke hq..dah x payah cr2 kat kedai jamu / farmasi..kerana kita perlu elakkan brg tiruan!!!!!

ok untuk yangd ekat2 nih anda boley menghubungi bbrp org sahabat dalam keluarga NEW IMAGE ini yerk..sila2 jgn segan..ngn me direct pun boley! 



" NEW AGENT Y SAH sdg dicariii..jom tabur segala kebaikan y ada...kdg2 kita x mampu nak sedekah setiap hari akibat kekanagn masa TETAPI KITA MAMPU SHARE SEGALA KEBAIKAN tentang sesuatu bersama insan lain...
AGENT :
BBU/SKUDAI/JB TOWN/ dalam kawasan jajahan PPS/FKEE/FKMP/PTM - ecah ( 019 7622377 )
SHAH ALAM - Kak Amely - 019 7200 379
BANDAR BATU PAHAT / kawasan jajahan takluk PSK/Pusat kokurikulum - Izan ( 019 717 2321
MUAR/MELAKA?kawasan jajahan takluk FSTPV/library n y dekat2 tuh - kak farin ( 012 6666175

segeralha kontek diaorg ek :)

Kelebihan bila anda menjejaki SUPERVISOR RM 240 hingga RM 1000

Ok kita sambung kat sini lak JEJAK USAHAWAN - VERSION NEW IMAGE k.. ni camne kita nak dapatkan income + komisyen y dibayar kepada kita setelah  menjadi supervisor ( time ni company akn hantar cheq kat kita ek...begini ceritanya...

Genapkan pembelian 30 tin dalam sebulan dalam kalender company..untuk dapatkan pangkat supervisor kadar segera @ INSTANT SUPERVISOR ! kelebihan bila anda sudah mencapai SUPERVISOR!Gaji bulanan dijangka dr RM 240 - RM 1000 !!!!!!!

  •  apa y anda patut buat adalah buat pembelian sebanyak 30 tin sebagai PENGEDAR Y SAH , SEKALI SEUMUR HIDUP ! pembelian di lakukan dalam masa sebulan.maybe minggu pertama beli 10 tin..selang seminggu lg 10 tin n minggu ke 3 10 tin...mudahkan???? itu y sy buat disamping bantuan2 upline y lain! ATAU
  • Buat Pembelian sebanyak 15 tin & bakinya anda boleh daftarkan ahli biasa atau pengedar lain di bawah anda,janji pembelian group / network anda melebihi 30 tin dlm masa sebulan ATAU
  • Anda boleh membuat pembelian 60 tin TANPA HAD MASA ,tak kisah la maybe dlm sebulan tu just buat pembelian 5 tin ke 7 tin ke sehingga lah total pembelian dlm setahun ( paling lambat lah tuh ( 12 bulan kali 5 tin = 60 tin ~ amik average ,5 tin sebulan lah ek )anda TETAP LAYAK menjadi PENGEDAR DITAHAP SUPERVISOR!
ok kita citer pasai kelebihan SUPERVISOR nih! 
so cepat2 ek JOIN bis nih!MUDAH SGT NAK BUAT REPEAT SALE!!!!!!! gile ke x gile..hu3..

  •  Anda layak untuk lesen WANG ROYALTI ...ha..kan ke senang tuh?
  • RM 30 adalah untung runcit bagi setiap tin ;cth : 30 tin x RM 30 = cash hang dapat RM 900!
  • Bonus Automatik Supervisor cek bernilai RM +- 240
  • Rebet RM 25 untuk pembelian tin ke 31 dan seterusnya,dimana anda akan mendapat keuntungan RM 55 untuk setiap tin yang di jual.....ha kan...x kebyk tuh ??? ( RM 25 rebet + RM 30 untung runcit ) dan 
  • bonus sebanyak RM 500 untuk anda y dah jd SUPERVISOR denganmendaftarkan NEW SUPERVISOR!!! wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh syoknya..

NEW IMAGE JANA INCOME DARI RM 240 -hinggaRM 1000 permulaan

As salam semua dan selamat petang...phewww nak hujan kat luar sana..ni dikawasan me lah..hope anda diluar sana x lah berada dlm kehujanan ke hapa..cr tempat berlindung..n3 JEJAK USAHAWAN BY BEAUTY & CHIC EMPIRE  ,pertama kalinya nk cr geng2 y sudi mengimarahkan  lagi sampaian ilmu2 allah ke serata alam insyaAllah dgn cara  menghantar / memberitahu segala kebaikan y ada dalam SUSU ALPHA LIPID LIFELINE & SLIM DIET 2.Kita niatkan segala perniagaan adalah kerana ingin membantu mereka y inginkan SIHAT itu kembali kepada dr mereka dengan izin Allah.betul tak? mungkin dgn cara kita menjadi salah seorang wakil y sah di kalangan kengkawan kita ,dgn secara x langsung kita telah menghantar segala macam kebaikan itu dengan izin Allah..itu y penting...

ok sedikit perkongsian  tentang Bagaimana Anda boley memulakan perniagaan ALPHA LIPID INI?  kita mulakan dgn sesi pengenalan sebagai ahli dahulu..

::: JOM JOIN KELUARGA NEW IMAGE:::: REPRESENTATIVE ::::: apa y perlu ??
  • Yuran pendaftaran baru bg  representative adalah sebanayk RM 60 ( SM ) & RM 70 ( S/S)
  • Untuk ALPHALIPID LFELINE y terjual = 101 pv
  • Untuk ALPHALIPID SD2 y terjual = 101 pv
  • dari 350 - 549 pv/gv = 4% ( RM 4 per tin
  • Dari 550 -749 pv/gv = 8% ( RM 8 per tin )
  • Dari 750 - 949 pv.gv = 12% ( RM 12 per tin )
  • Melebihi950 pv/gv = 16% ( RM 16 per tin
  • Untuk SUPERVISOR = 25% - keluaran sesi dua!
so korang ,sambil2 bekerja boley la jdkan hobi partime on9 bisnes nih...sekurang2nya bila tunggu waktu gaji tetap..ada gak koleksyen sikit2 ek...y me citer ni komisyen ek...tp tuk dapat 1st check ni..kene la capai tahap Superviser tau...time tu lah boley rasa income dr RM 240 - RM 1000 ...
tu komisyen tau..belum lg untung runcit hasil drpd sd2 y terjual nih..InsyaAllah ada jerk rezekinya...

minat?????? Jom Text me SEGERA!!!! 012 912 8180 !!!!
nak2 skrg ni kalu ada internet kat umah...FB ke Twitter ke...mmmg lg lajukkkk sale n income kita!

selebihnya boley riki2  SINI !!!! 




Get FREE 1 box When Purchased 3 box TnC apply

As salam semua & selamat tengahari..dah makan? minum????? minumj kolagen ke x hari ini..so kalu y belum jom dapat kan segera BB PLUSS COLLAGEN nih! mmg sedap abes
just imagine in 1 box ada 20 sachet..dan rata-rata testimoni nampak keberkesanannya dalam masa 1 ari pun ada..3 ari..seminggu..kalu y lambat sikit ..mahu sebulan..mana y ada sakit2 lutut..wajib mencubanya..kita tengok.boley tak melangkah lebih laju..naik tangga?? hu3 harus boley byk2..kan..kan...

so korang semua Jom buat tempahan dgn kadar segera..penggunaan 3 bulan + 1 bulan lagik...
buy 3 + discount price for the 4rth box..best kan..mana y nak dp FREE pd kotak y keempat silan inbox terus!mudah sgt2..pakej ini akan berakhir pd hujung november!

 untuk tempahan 3 kotak +FREE 1 box dengan sign up just rm 35 ringgit per year atau..nak beli sekotak shj pun boley! cuma RM 150 + RM 35 + RM 9 ( postage ) total : RM 194 shj atau RM 189 untuk sekotak BB PLUS COLLAGEn inc post!

cepat text : 012 912 8180 atau
emel : mylove.closet@yahoo.com



BB PLUS BERTINDAK!!!!







korang tengok lah..lagi testimoni.BB PLUS COLLAGEN.SUPERBBBBB

ni sambungan hokey...ni just nak share...tak kira tua ke muda,cantik atau rasa diri kekurangan ke hapa! WE DESERVED TO LOOK BEAUTIFUL & GORGEOUS hokey! ( suka tak ayat tu..suka kan..kan..kan...so cepat2 text n email k..SEGERA!!! sbb sekarang ni BB PLUS COLLAGEN NGAH ADA PROMOSI ..dapatkan harga ahli ** T&C)..semua org boley memiliki kulit yang anjal ,gebu & cantik..mereka y mmg lawa ambil peluang tuk menjaga,merawat bagai adalah satu bonus besar..so pd me..x kira lah kita ni dilahirkan dgn muka biasa2 jerk ke apa...WAJIB ambil nya!kita LAYAK untuk cantik mcm JELITAWAN kat luar tuh..jelley ke x tengok org lawa nih...so ini semua untuk siapa? diri kita jugakkan..SELF CONFIDENT tu y penting!

ni testimoni ke 3...korang telek lah sndr hokey..umur dah 58 tahun tau....agak2 x caya ley inbox me tuk cr sendiri atau bertanyakan sendiri k..dasyattt ko penangan BB PLUSSCOLLAGEN NIH! thumb up mak bagi noks kat kolagen nih! tak tahan nih..tengok org gebu2 nih!


"BBplus MENJADI REBUTAN!!! siapa tahan tengok gambar cikgu cemerlang ni!!!
Kak Sarmi Hj Mongin...umur 58 tahun..teleklah sendiri..

Hadush!!!...

kata Dr An Nissa
~kolagen terbaik utk organ dalaman..terutama jantung!!! jantung akan kuat
~kolagen terbaik utk mata dan otak... lambat rabun dan naynyuk!!!
~utk kulit mmg terbukti!!!
kata Dr lagi..kak kolgen terbaik diklinik saya guna injection harganya 600 harga dr..belum harga customer!!! berkesan?? i dont know yet??

so... pilihlah yg terbaik dan berbaloi!!! 
""


Kolagen BB PLus Testimoni wanita dan lelaki

As salam semua y inginkan cantik luar dan dalaman..haruslah bermula dgn kesihatan dalaman yer..
ni me share sedikit gambar testimoni dr hasil penggunaan produk dr Kolagen BB Plus ..y mudah..enak untuk diminum.

Kolagen ni ada lah y paling best y pernah me minum..skrg ni me dah minum almost a month..alhamdulillah..ada kesan y positif dimana kulit mula melembab.. n y best nya ada part2 y dah mula nampak more firm sedikit demi sedikit..InsyaAllah jika kita konsistent..mmg hasilnya sgt2 superb lah! mmg The best! So warga pembaca n stalker bila lg nak try..mari bg dr anda peluang..
kalu malu segan text terus di  012 912 8180 atau.....nak perincian panjang lebar..boley ejrk emel terus ke mylove.closet@yahoo.com dgn kadar segera! he3

Testimoni 1 with BB Plus Collagen - Credit to STG :) n sy dahnampak in real last week..mmg nampak perubahannya!ketara!

Pn Roslina 50 tahun mengalami masalah kulit kusam, berjeragat dan sakit pinggang dan sendi2 selepas menjalani operation.

Selepas pengambilan BB Plus kolagen sebanyak 6 sachet inilah hasilnya lihat sendiri. Dan komenya kulit lebih cerah dan gebu, kulit dibawah leher lebih anjal dan pinggang serta lututnya dah tak sakit. "


 Testimoni ke 2  - Cik Abang oi...boley juga hokey! korang y lelaki x jeles ke tengok abg ni..kan..kan..kan...tegang n wrinkle mostly totally hilang k...!kalu mak..hu3 harus jeles..sbb lelaki pun nak kulit licin abes camni!

"LELAKI PUN MINUM KOLAGEN

Sape kate kolagen tu untuk wanita jer... see, untuk kaum adam pon boleh... bukan wanita je yang kena jaga penampilan kan..


tengok sendiri gambar Abang nie... kedut2 bawah mata dah takde... Untuk perhatian lelaki lgi cepat nmpak perbezaan...


tak tahulah kenapa... sistem metabolisma kot...

tak mahu cerita panjang... cubala sachet anda sendiri... dan share komen sendiri.. "


Monday, November 12, 2012

SOLD DKNY handbag

SOLD sudah :)
tqvm yerk... 
 
preloved dkny handbag
bru gn 3 bulan
still in good condition
 
 
 
 

Update Tracking Number Nov 2012


1.Miss Dayah - EM 326127293my ( gift )
2. Mrs Yan  - EM 326127231 MY 
(Handbag MJBMJ)
3.Dear Hani - EM277091825MY(sunglases)
4. Dear Faeza ( EM326127276MY)
alphalipid sd2 package 

thankx a milion dearieees ..
feveret kastemer gitew..hu :)

kasik aummm kat cik abg !!! BB PLUS COLAGEN!

As salam semua..selamat tengahahri..ni nak kongsi pasai kollagen y di gilai ko...me dah minum nya..byk dah sebelum2 ni kollagen y me minum..alhamdulillah y ni mmg the best n superb! ehemmm..wanita2 kat luar sana..ni me nak share some super duper super hot item in the town ko..pe lagi Kollagen y jd kekejaran para wanita tuk mengembalikan keremajaan kulit anda..ada y baru minum 1 sachet dah nmpk hasilnya! ada juga y seminggu...kalu y mmg sedia muda ayu tuh lglah superb di pandang! n y agak berkedut sikit ..hasilnya...cik abang anda pasti tergoda! berperisa blaccurent & x der bau hamis marin kan..mudah dibancuh..1 hari 1 sachet je beb...pg atau sebelum tidor..mudah!kesannya y sgt superb! mengecutkan segala organ dalaman y bermasalah..korang bygkan je la kan..apa lg y kecut kat dlaman wanita tuh.........kan...kan...kan..lekas2! Pm...buy 3box free 1 box *ahli **not ahli dapatkan dgn harga rm 150 shj tuk box ke 4!...RM 180 perbox..postage RM 9 ..ada 20 sachet! ha kelas khen jemah!kasik cik abg teruja..** tuk y dah kawen la ek..halal lagik!
text : 012 912 8180
 


SOLD- STEPHANIE BLOUSE IN PINK BY POPLOOK


SOLD to Mrs SS
STEPHANIE BLOUSE IN PINK
M SIZE 
PRELOVED ,NEW NEVER WORN
(details measure ,at web in mustard )
Reason to letgo : a little bit fit at my ARMFIT..teheheheh 




Sunday, November 11, 2012

SOLD - PALERMO MAXI DRESS IN BROWN


SOLD To Rin again!

PALERMO MAXI DRESS- BROWN
PRELOVED ,NEW NEVER WORN
** HAVE A TAG BUT DON'T HAVE A LABEL AT THE NECK
(details measure ,at web in mustard )
Reason to letgo : a little bit fit at my burst..teheheheh 
** Sorry kat gambo ada wajah ghost ek..sbb tercapture guna mode ghostnye..



Friday, November 9, 2012

SOLD - PRELOVED Oriflame Sunglases with box

SOLD to Dear H
tq..
Oriflame Sunglases - Black.not totally black
Made : Sweeden
condition : 9/10



Thursday, November 8, 2012

SOLD - MARC JACOB Leather Handbag to Let Go


SOLD to Mrs Yan :)
 Marc Jacob Leather Handbag
PRELOVED
FULL LEATHER
AUTHENTIC yer





LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Look Beauty..

ujie mekaup

brooch cantik!

Create your own banner at mybannermaker.com!

Butik Plus Size

*Preloved True Love *

Create your own banner at mybannermaker.com!

* Jom shoppe lista! *

Create your own banner at mybannermaker.com!

* Kedai Kita @ Kedai Free *

* Kid Wear Little Lemon *

monbebe

&& Kaen Oh Kaen &&

Create your own banner at mybannermaker.com!

{ suteraterengganu }

Create your own banner at mybannermaker.com!

PreLoved ^_^

reject??** ^-^

Create your own banner at mybannermaker.com!

Pre Loved & Brand New

Create your own banner at mybannermaker.com!

hijjab cun! ^_^

preloved cun!

Bridal Make up

Create your own banner at mybannermaker.com!

mekap-mekap

All About Make Up

mawar posto!..posto!posto!

Create your own banner at mybannermaker.com!

cucucamber